Rivo Email Popups Приложения для Поп-апа

Rivo Email Popups Popup Apps

Vyskakovací okna e-mailu Rivo: Zvyšte počet odběratelů e-mailů vašeho obchodu Shopify

E-mailový marketing je mocný nástroj pro e-commerce a majitelé obchodů Shopify si toho jsou dobře vědomi. Pomáhá budovat vztahy se zákazníky, zvyšovat prodej a růst vašeho podnikání. Sestavení velkého e-mailového seznamu je však obtížný úkol, zejména pro nové obchody Shopify. Zde se hodí Rivo Email Popups.

Rivo Email Popups je aplikace Shopify, která pomáhá majitelům obchodů shromažďovat e-mailové odběratele zobrazováním vlastních vyskakovacích oken na jejich webu. S Rivo Email Popups můžete vytvářet krásná a atraktivní vyskakovací okna, která budou motivovat návštěvníky k odběru vašeho e-mailového seznamu.

Jednou z klíčových funkcí Rivo Email Popups je snadné použití. Je to velmi snadné a můžete vytvořit vyskakovací okna během několika minut bez jakýchkoli znalostí programování. Aplikace nabízí širokou škálu šablon, které si můžete přizpůsobit tak, aby odpovídaly značce a stylu vašeho obchodu. Do vyskakovacích oken můžete také přidat obrázky, text a další prvky, aby byla atraktivnější.

Další skvělou funkcí Rivo Email Popups jsou funkce cílení. Můžete se rozhodnout zobrazovat vyskakovací okna konkrétním návštěvníkům na základě jejich chování, jako je jejich poloha, produkty, které si prohlížejí, a stránky, které navštěvují. To zajistí, že se vaše vyskakovací okna zobrazí správným lidem ve správný čas, čímž se zvýší vaše šance na konverzi.

Rivo Email Popups se také integruje s hlavními e-mailovými marketingovými platformami, jako jsou Mailchimp, Klaviyo a Campaign Monitor. To znamená, že odběratelé, které shromažďujete prostřednictvím aplikace, jsou automaticky přidáni do vašeho seznamu e-mailů.