Платежный шлюз WesternBid для Shopify

Platební brána WesternBid pro Shopify

Chcete-li začít, potřebujete:

  1. Kontakt WesternBid a dostat Obchodní účet a Tajný klíč (musíte se zaregistrovat na webu westernbid.com a požádat o shop@westernbid.info uvedením vašeho přihlášení do Western Bid a adresy vašeho obchodu).
  2. Nainstalujte do Shopify Store aplikace pro připojení k platební bráně
  3. Nainstalujte do Shopify Store Platební brána WesternBid Platební brána
  4. Proveďte zkušební platbu

Popis připojení:

  1. Na vaši žádost je zkontrolováno, zda obchod splňuje požadavky WesternBid. Po absolvování ověření obdržíte obchodní účet a tajný klíč.
  2. Pro nastavení aplikace WesternBid Payment Gateway je potřeba vyplnit platební pole Shopify (je třeba si vymyslet heslo pro šifrování přenášených dat) a dále Obchodní účet a tajný klíč obdržený od WesternBid.Настройки платежного шлюза WesternBid для Shopify
  3. Nainstalujte platební bránu WesternBid z aplikace (viz krok 2 v části Instalace brány). Přejděte do administrátorské sekce vašeho obchodu Shopify, přejděte do sekce Nastavení — Poskytovatelé plateb, v sekci Alternativní platby vyberte nainstalovanou bránu PayPal platby. Brána bude dostupná pouze v případě, že je v nastavení obchodu Shopify (Nastavení - Obecné) nastavena země Bělorusko nebo Ukrajina. V nastavení připojení zadejte adresu svého obchodu (bez .myshopify.com) a heslo, které jste si vytvořili z bodu nastavení 2 platby Shopify.
  4. Přidejte telefon do oblasti pro správu Shopify
    Správce -> Nastavení -> Pokladna -> Možnosti formuláře -> Telefonní číslo dodací adresy — povinné
  5. Proveďte zkušební platbu přes PayPal pomocí svého testovacího účtu PayPal (e-mail: sb-vpluq480948@personal.example.com, heslo: o0g1*V&S)
  6. Pochopit to datová data testovací (reálné) transakce. Přejděte do sekce pro správu obchodu Shopify do sekce
    Objednávky otevřete požadovanou objednávku a v nabídce Další akce vyberte Transakční data.
    Odešlete přijatá data na shop@westernbid.info na zkoušku, pak reálný nákup.

Níže je podrobný video návod k připojení platební brány WesternBid (PayPal) k Shopify.