plata by mono shopify

Plata by Mono - Pohodlná a spolehlivá platební brána pro ukrajinské internetové obchody na Shopify

Internetový obchod v Ukrajině se úspěšně rozvíjí, přitahuje nové zákazníky a partnery, včetně těch ze zahraničí. Každý obchod znamená pohyb transakcí, ale mnoho podnikatelů z důvodů, které nejsou v jejich moci, zůstalo bez přístupu k platebním systémům.

Dnes TradeMinister připojuje ukrajinský obchod k MonoPay – optimální platební bráně, která pomáhá řešit problémy s platbami.

Co nabízí TradeMinister při připojení Plata by mono

Finanční záležitosti lze svěřit pouze spolehlivému a prověřenému partnerovi a pro platby používat pohodlné a maximálně zabezpečené nástroje. Na základě toho vyzdvihneme hlavní výhody připojení MonoPay pro obchodní platformy na Shopify:

  • TradeMinister, zabývající se vývojem a technickou podporou webů na Shopify, je oficiálním partnerem společnosti Monobank a poskytuje službu připojení platební brány. Takové partnerství si zaslouží důvěru a zajišťuje kvalitu práce.
  • Internetový acquiring umožňuje přijímat elektronické platby od zákazníků online. Při použití MonoPay se platba provádí okamžitě po úspěšném objednání zboží na webu (Thank You Page). Informace o provedené platbě se zobrazí na stránce admina – stav objednávky se změní na zaplacený (Paid).
  • Žádné další nebo skryté poplatky a procenta z peněžních převodů nejsou účtovány. Pouze oficiální poplatek Monobank: 1,3 % z ukrajinských účtů a 2 % ze zahraničních.
  • Platba, kterou obchodník platí za služby TradeMinister, zahrnuje nejen instalaci brány Plata by Mono, ale také další profesionální podporu a technickou pomoc.

Výhody internetového acquiringu MonoPay pro weby na Shopify

Při instalaci aplikace MonoPay pro Shopify váš obchod získá nové pohodlí v platbách a další významné výhody:

  • Přijímání plateb od zákazníků z jakýchkoli bank, včetně zahraničních, a také platby přes Apple Pay, Google Pay a přes mobilní aplikaci monobank online.
  • Transakce přes Plata by Mono od Monobank jsou vždy spolehlivé a bezpečné jak pro podnikatele, tak pro zákazníky.
  • Vestavěný softwarový registrátor platebních operací. Při použití MonoPay na webových stránkách Shopify je možné připojení PРRO pro okamžité vytváření účtenek a fiskalizaci prodejů, což výrazně usnadňuje podávání zpráv a zvyšuje důvěru zákazníků.
  • Včasné připsání prostředků – všechny platby, které byly přijaty během dne přes Plata by Mono, jsou připsány na účet podnikatele již následující den. Je také důležité, že Plata by Mono poskytuje podnikatelům nástroje pro analýzu a reportování.
  • V osobním účetním kabinetu je uchovávána historie plateb a další údaje, což umožňuje sledovat transakce a optimalizovat své obchodní strategie.

Integrace Plata by Mono od Monobank do online obchodu Shopify – to je moderní organizace internetového prodeje. TradeMinister vám pomůže udělat váš obchod ještě funkčnější, bezpečnější a výnosnější.