Повне керівництво по прямих доставках (дропшіп) з AliExpress

Extra péče o přímé dodávky (dropship) z AliExpress

Dropship je snadný způsob, jak zahájit e-commerce podnikání bez starostí o zásoby nebo doručení. Je to triviální a jednoduché – stačí si na svém webu dát dohromady seznam produktů, které koupíte k prodeji, a poslat kupujícímu e-mail, aby mohl zboží odeslat pod vaším jménem při každém zrušení objednávky.

Spuštění dropship podnikání je skvělý způsob, jak se zapojit do tématu e-commerce. Bohužel při hledání spolehlivého poštovního pracovníka, který občas dokázal splnit důležité, ale přesto nezáživné úkoly, bylo nutné proniknout hluboko do neosobnosti internetových databází. Pokud je však vpravo Oberlo a Aliexpress, je zde vše mnohem jednodušší. Je škoda, že poštovní zákazníci usilovně pracují na přímém doručení.

AliExpress usnadňuje odesílání produktů na prodej ve vašem obchodě, aniž byste se museli starat o zásoby nebo dopravu. Za zboží můžete platit za velkoobchodní ceny, poté bude zboží odesláno přímo vašim zákazníkům.AliExpress home page

Proč musíte pro dropshipping ručně používat AliExpress?

AliExpress je obří trh se širokým výběrem produktů, které můžete prodávat ve svém obchodě. Většina prodejců AliExpress je od zahraničních výrobců a jejich ceny jsou dokonce konkurenceschopné.

Přestože se AliExpress staví jako internetový obchod, většina prodejců chápe, že většina jejich klientů jsou prodejci a mnohem více investují do přímých dodávek.

Dropshipping z AliExpress je snadný.

Za prvé, protože se neplatí, můžete produkty testovat bez jakýchkoli finančních investic. S AliExpress nebo Oberlo můžete zahájit přímé dodávky ještě dnes, zcela zdarma.

Mnoho prodejců na AliExpress má vynikající fotografie produktů, které můžete zobrazit na jejich webových stránkách, a také zprávy o popisu produktu, které vám mohou pomoci popsat produkt ve vašem obchodě.

Zjistěte, jak nakupovat dropshipping z AliExpress stejně snadno jako nákup produktu pro sebe.

Pojďme se blíže podívat na tuto funkcionalitu, jak to celé funguje, jak hledat produkt a prodejce a jak se postavit k úspěchu. Nemá smysl se znepokojovat – je opravdu snadné se přes všechno dostat. Dropshipping z AliExpress je skvělý způsob, jak začít pracovat na internetu, pokud máte dobrou síť.

Proč budou lidé nakupovat ve vašem obchodě, když si stejné produkty mohou koupit na AliExpress?

S dropshippingem z AliExpress nebude vaší konkurenční výhodou cena ani unikátní patentované produkty. Vaší konkurenční výhodou je přímé dodání zboží klientovi před konkurencí.

Jedná se o samostatnou arbitráž.

Pro vás jsou hlavní konkurenční výhodou správné marketingové tahy a neustálá touha klientů. Vždy můžete zvýšit počet klientů novými nabídkami, produkty, značkami, kreativním obsahem a vynikajícími službami.

Nastavení obchodu

Nyní, pokud rozumíte podstatě dropshippingu na AliExpress a vytvořili jste si vlastní obchod před dokončením první objednávky, pojďme do toho.

Vyberte si své místo a produkty

První částí nastavení vašeho obchodu je začít s výběrem výklenku. Pokud nevíte, kde začít, podívejte se na již vytvořené kategorie produktů na samotném AliExpressu a zkuste přijít na to, co vás dostane nejvíce nebo prodejem jakéhokoli produktu získáte nejen spokojenost, ale i zisk.

AliExpress categories

Jakmile si vyberete oblast produktů, které se prodávají ve velkém množství, je čas přejít k samotným produktům. Zkuste vybrat několik produktů, které byste chtěli ve svém obchodě dále prodávat. Čí výběr značek na botách.Sneakers from AliExpress

 

Když se dozvíte více o obchodě AliExpress, uvědomíte si, že existuje prostě velký výběr produktů pro jakýkoli vkus a tato volba může být důležitější. To může také vést k bolestem hlavy, pokud si nevyberete kyselý produkt od spolehlivého dodavatele.

Existuje obsáhlý seznam kritérií pro výběr produktů. Přestože neexistuje žádné vědecké zázemí, tento seznam vám účinně pomůže vybrat spolehlivé prodejce. Zde je několik věcí, které potřebujete vědět při výběru produktu na AliExpress pro dropshipping:

Žádné značky, padělky nebo triky: určitě se vyhněte jakékoli značce, abyste neplýtvali padělky nebo triky při dalším prodeji. Hledejte neoznačené zboží. Pokud je na produktu logo, je to vidět na první pohled, takže může být originální. Při výběru zboží od nelicencovaného prodejce neriskujte, protože opravdu netušíte, jak účinný je produkt skutečný. Je důležité omezit výběr na oblast zboží, kde nezáleží na značce, například elektronické doplňky nebo oblečení.

Bezplatná doprava s ePacket: Pokud je to možné, zvažte další prodej pouze těch položek, které lze doručit pomocí bezplatné dopravy ePacket. Zatímco většina zboží na AliExpress pochází z Číny nebo Hong Kongu, doručení ePacket je nejen nejekonomičtější, ale také jedno z nejlepších, pokud jsou vpravo skupiny drobného zboží.

AliExpress Shipping

Více než 300 termínů: produkt, který má velký počet termínů a může vyústit v řadu projevů. V první řadě není třeba mluvit o dostupnosti zboží. Čili šéf by měl počkat až do konce, takže se dá předpokládat, že se akce z těchto dohod opakují. Pokud hledáte nový produkt, zkuste si jej objednat za více peněz.

AliExpress sorting

 

 

Toto rozšíření odhaluje podrobný pohled na recenze a hodnocení, které provedly jiné nákupy, a jedná se o mnohem spolehlivější možnost než jen systém hodnocení AliExpress.

Nízká cena s vysokým koeficientem zaručeného zisku: v závislosti na produktu, který chcete prodat, se snažte při nákupu zboží držet cenového rozpětí 1 až 20 $, pokud utratíte peníze za prodej. Tyto produkty mohou mít cenu od 20 do 50 USD nebo více. Například tenisky na AliExpress najdete za zhruba 20 dolarů a přeprodáváte je za 50 dolarů. Dejte 60% zisk.

Existuje velké množství krásných neoznačených obrázků produktu: při prohlížení fotografií buďte opatrní a ohleduplní, abyste se ujistili, že obrázek vypadá jako od původního výrobce. Naše šance jsou velké, že fotografie mohly být ukradeny od jiného prodejce. Švédský produkt můžete vyhledat přes Google, což vám pomůže pochopit, že skutečné fotografie produktu jsou skutečné a značka není podrobně popsána prodejcem nebo jiným výrobcem.

AliExpress product photo

 

Komunikativní prodejce: nebojte se zeptat prodejce, než uděláte nabídku. Dobrý spolehlivý prodejce zodpoví všechny vaše dotazy. Pokud prodejce na informace nereaguje, je třeba nejprve získat respekt a přejít k výběru jiného prodejce.

Přidávání produktů do vašeho obchodu

Jak si nastavujete svůj obchod například pomocí Shopify, nastal čas přidat zboží. Tato metoda je velmi důležitá, protože to není tak snadné - zkopírovat obrázky a popisy produktů z AliExpress a umístit je na svůj web.

Aby byl obchod úspěšný, je nutné jej takto umístit. Za jakým účelem bychom si měli uložit hromadu projevů, na které se podíváme.

Napište svůj popis zboží. Popisy mnoha produktů na AliExpress nebyly napsány copywritery, aby podrobně vysvětlily výhody. Není tedy dobrý nápad je obviňovat.

Doporučuje se být vyvěšen na straně produktu (nebo jinde v obchodě), takže zákazníci mohou potřebovat alespoň 20 dní (v rámci poštovních služeb) na zrušení objednávky. Většina položek na AliExpress je zasílána v Číně, dodací lhůta může být delší, až 20 dní.

Vikoristovite dodakt vіdstezhennya zamovlen. Pokud je dodací lhůta delší, volá méně lidí, zákazníci si často stáhnou elektronické potravinové listy o místě a hodině doručení zakoupeného zboží. Podívejte se na doplněk registrace aplikace Shopify, abyste mohli aktualizovat stav nákupu produktu.

AliExpress order status

Jak si vybrat dropship z AliExpress

Navrhněte bezplatné doručení. Protože se to může stát jednou z konkurenčních výhod, doporučuje se, abyste svým klientům nabídli bezplatné doručení tím, že urychlíte bezplatné/nenákladné doručení, které nabízí mnoho prodejců na AliExpress.

Ceníky. Podívejte se na článek o zvýšení přirážky zboží přibližně na dvojnásobek. Platba za 50procentní marži vám umožní vydělávat podnikání na stálém základě a také pokryje vaše marketingové výdaje.

Přidejte produkty do svého obchodu přes Oberlo. Místo ručního přidávání produktů z AliExpress na stránky můžete rychle použít Oberlo k rychlému přidávání produktů do obchodu.

Nyní, když je obchod zásobený zbožím, připraveným k prodeji a dodání, co můžete dělat, když dorazí jako první?

Dropshipping z AliExpress funguje podobně jako jakýkoli běžný dropshipping. Pokud byla vaše objednávka přijata, přidejte produkt na AliExpress a zadejte jméno a adresu zákazníka. Vše ostatní vysvětluje prodejce AliExpress.

Není dobré vytvářet na stránce malou tabulku se seznamem všech produktů, kde bude uvedena částka prodeje, částka nákupu na AliExpress a odeslání do výpisu AliExpress. Tímto způsobem bude při každém zrušení objednávky mnohem snazší najít kupujícího na AliExpress a také změnit ceny.

AliExpress prices analysys

 

Navíc můžete využít Oberlo, které vám jednoduše pomůže se vším, včetně zjednodušení objednávek na AliExpress a udržení kroku se změnami cen.

O těch, kteří jsou dropshippers, je dobré informovat prodejce na AliExpress. Zákazník tedy do prodeje produktů zasílaných klientům nezahrne žádné faktury ani akce.

Při objednávce můžete prodejci jednoduše odepřít jakékoli informace. Velmi krátký úvod: „Zabývám se dropshippingem. Buďte šetrní, žádné reklamní kampaně ani podvodné faktury!“ Pro prodejce to bude více než dost.

AliExpress order confirmation

Jak jsme si mysleli dříve, pokud se příjemce nachází v Číně, zkuste zvolit doručení pomocí ePacket, protože tato funkce je k dispozici jako součást možnosti doručení. Mnoho zákazníků ocení tuto možnost doručení zcela zdarma.
Jakmile prodejce dokončí objednávku, obdržíte elektronický list o odeslání zboží.

AliExpress shipped order

Stisknutím zprávy na listu zkontrolujte smlouvu a umožníte přidat číslo pro registraci.

AliExpress manage orders

Přejděte na web svého obchodu Shopify a dokončete objednávku. Pro registraci je povinné zadat číslo.

Add tracking info to Shopify for AliExpress shipping

A to je vše! Nyní stačí zkontrolovat, zda klienti ruší své objednávky. Je-li to možné, AliExpress zašle e-mailové upozornění potvrzující, že objednávka byla zrušena. O odstoupení od smlouvy je bezpodmínečně nutné získat od klienta potvrzení. Následně můžeme vše potvrdit. Důležité je vyvarovat se jakýchkoliv problémů s dodávkou zboží – veškeré jídlo a problémy lze projednat přímo s kupujícím prostřednictvím AliExpress a nalézt způsoby jejich nápravy.

Jaká je návratnost produktu a výhody?
Mnoho zákazníků AliExpress nevrací produkt ani výhody. To znamená, že vrácení zboží a výhod budete muset zpracovat jedním z několika způsobů. Problém s nákupem zboží na prodejně se objevuje ve více případech – buď zboží není ihned doručeno, nebo kupující není se svým nákupem spokojen.
V prvním případě kupující nedorazil a je povinen se vrátit k poštovnímu správci AliExpress. V dobách viny bude jídlo zasláno poštovnímu kupujícímu za účelem vyřešení problému nebo objednání jídla z AliExpress „Pro ochranu kupujícího“.
Pokud zákazník jednoduše není s výrobkem spokojen, informujte jej, že se jedná o vadu a požádejte svého zákazníka o zaslání fotografií poškozeného výrobku. Poté je přesměrujte na prodejce AliExpress a pokuste se v co nejkratším čase pochopit příčinnou souvislost.

Rozvíjení podnikání pomocí dropshippingu
Po úspěšném prvním prodeji je čas začít se učit, jak můžete rozvíjet své podnikání a vydělávat více peněz.
Pro začátek se naučte zjistit, který dodavatel je nejspolehlivější produkt a který ne. Je lepší budovat své podnikání vzájemnou spoluprací se spolehlivými klienty, jinak by bylo vše zdarma. To vám umožní získat lepší ceny a získat přednostní nabídky.

Většina zákazníků AliExpress používá Skype. Pokud jsou objednávky získávány konzistentně od stejného prodejce, doporučuje se pro vývoj obchodních transakcí požádat o jméno poskytovatele účtu Skype. Aby prodejce dosahoval konzistentních opakovaných obchodů a úspěšných prodejů, může být schopen umístit na svůj produkt logo a také zahrnout různé položky nebo značkové přílohy do dodacích balíčků.
Staňte se dropshipperem
Nejlepší na dropshippingu z AliExpress je možnost zobrazit produkt k prodeji ve vašem obchodě. Neexistují žádné záruky pro ty, kteří budou moci prodat váš produkt? Stačí ji přidat do svého obchodu a vyzkoušet ji na prodej! Nechoď ven? Stačí ji odstranit z obchodu a zkusit jinou. Oberlo se poprvé stane vedoucím asistentem.