Анализ конкурентов и поиск ниши с помощью приложения Helium10 на Amazon: увеличивайте продажи и заработок

Analýza konkurence a vyhledávání mezer s aplikací Helium10 na Amazonu: zvyšte prodeje a výdělky

Helium10 je jedním z nejoblíbenějších a nejvýkonnějších nástrojů pro prodejce na Amazonu. Tento software poskytuje majitelům obchodů Amazon širokou škálu funkcí, které jim pomohou optimalizovat jejich podnikání na Amazonu a najít nové příležitosti k růstu. V tomto článku se blíže podíváme na funkce Helium10, pro koho je vhodný a jaké má výhody.

Helium10 má bohaté funkce, které pomáhají majitelům obchodů Amazon najít správné produkty, sledovat konkurenty, analyzovat klíčová slova a další. Zde jsou další podrobnosti o jeho funkčnosti:

  1. Product Finder: Tento nástroj pomáhá majitelům obchodů Amazon najít potenciálně ziskové produkty. Nabízí různé filtry k odstranění nevhodných produktů a nalezení přesně toho, co může být úspěšné na platformě Amazon.
  2. Product and Competitor Monitor: Tento nástroj pomáhá majitelům obchodů Amazon sledovat změny cen, hodnocení a dalších parametrů jejich produktů a produktů konkurence.
  3. Výzkum klíčových slov: Tento nástroj pomáhá majitelům obchodů Amazon najít účinná klíčová slova pro jejich produkty. Nabízí různé nástroje pro analýzu klíčových slov a jejich výkonu.
  4. Seznam produktů a analýza hodnocení: Tento nástroj, který se prodává majitelům obchodů na Amazonu, určuje pořadí produktů a produktů konkurence. Obsahuje podrobné informace o počtu prodejů, hodnocení produktů, historii jejich hodnocení a také dojmy konkurentů. To umožňuje majitelům obchodů Amazon držet krok s tím, jak se jejich produkty prodávají ve srovnání s produkty konkurence, a včas reagovat na změny situace na trhu.

 

Dalším užitečným nástrojem Helium10 je kalkulačka Amazon FBA, která umožňuje majitelům obchodů Amazon vypočítat potenciální náklady na skladování, balení a přepravu produktů prostřednictvím Fulfillment by Amazon (FBA). Kalkulačka bere v úvahu různé ukazatele, jako je hmotnost, velikost, úroveň prodeje a další, což vám umožňuje získat spolehlivý odhad nákladů na FBA.

Kromě toho Helium10 nabízí bezplatné nástroje, jako je nástroj pro vyhledávání klíčových slov, nástroj pro sledování produktů a konkurentů a nástroj pro vyhledávání nejlepšího prodejce Amazon. Tyto nástroje umožňují majitelům obchodů Amazon získat informace, které potřebují k efektivní analýze trhu a optimalizaci prodeje.

Helium10 nabízí několik plánů předplatného s různými funkcemi a omezeními. Plány stojí od 37 do 279 $ měsíčně. Při předplatném na rok je možné získat slevu. Helium10 také poskytuje bezplatné zkušební období, během kterého si můžete některé nástroje vyzkoušet.

Helium10 je nepostradatelným nástrojem pro majitele obchodů Amazon, obchodníky a analytiky k provádění komplexní analýzy a optimalizace produktů. Používání nástrojů Helium10 vám umožní efektivně využít váš čas a úsilí k dosažení maximální efektivity prodeje na Amazonu.